Home » Nyheder » Værdien af Drop Shipping: hvor meget du spare?

Værdien af Drop Shipping: hvor meget du spare?

Nu lad os sammenligne længden af tid vi vil bruge på en auktion, hvis vi skulle bruge Doba.

Fordi vi får lov til “hot link” til billeder på Doba-serveren, som sparer os tid lige der, da vi ikke har brug at uploade billeder til et billede Kro eller eBay. Antag konservativt at det tager os tre minutter til at beskæftige sig med billeder, selv for en erfaren person som mig selv, ville det sandsynligvis kun tage 30 sekunder.

Samlet tid brugt hidtil: 3 minutter

Nu for vare emballage og forsendelse. Åh, vent et øjeblik; Vi behøver ikke at bekymre dig om noget af det! Vi simpelthen afgiver ordren online. Jeg kan gøre det i omkring to minutter.

Samlet tid brugt hidtil: 5 minutter

Når du har sendt ordren online, er vi færdig! Fem minutter og bare to enkle trin versus en time. Hvad foretrækker du? At ekstra 55 eller så minutter kan bruges til at vise flere auktioner, gøre mere forskning eller gøre nogen af de mange andre opgaver der vil gøre dig mere penge (eller tillade dig at sparke tilbage og nyde den fritid).

Jeg har én yderligere bemærkning vedrørende drop shipping. At have gjort både drop shipping og den “standard” metode til emballering og levering af varer selv, jeg hellere meget drop shipping. Sandheden er jeg absolut hader pakning, adressering og afsendelse af varer. Da jeg opdagede drop shipping, var det sådan en lettelse for mig, at værdien af det er langt mere end en simpel beregning, vi gjorde i den foregående artikel.

For mig, det ikke blot sparer tid, der er af værdi for mig. Det er også mindre stress og mindre besvær.


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *