Home » Nyheder » Hvorfor du bør få dine artikler syndikerede

Hvorfor du bør få dine artikler syndikerede

Mens der er mange fordele at syndicating din artikel, er det en tidskrævende proces. Det er hvorfor mange mennesker kun syndikere et par artikler og ikke fuldt ud klar over potentialet knyttet syndikerede artikler. Mens ikke betvivle fordelene ved syndikering, er disse mennesker bare alt for travlt til at tilbringe en masse tid på at få deres artikler, syndikerede.

Kort sagt, er artikel syndikering processen med at tillade andre hjemmesider til at udgive dine artikler. For eksempel: sige du har en indholdsside, der giver tips om havearbejde og landskabspleje. Kan du sende nogle “sådan” artikel på et websted, der sælger frø eller haveredskaber. Hvis du leverer indhold, der er nyttige nok, kan det direkte kunder til dit websted i deres søgen efter mere information og øge indtjeningen for dit websted.

Syndikering også hjælper med at gøre dit navn synonymt med en visse produkter eller tjenesteydelser meget på samme måde at reklame ikke på radio og TV. Du ved, hvordan det er. Disse bil forsikring reklamer forlade iørefaldende jingler og søde billeder i hovedet indtil det eneste, der kommer til dit sind, når du tænker over bil forsikring er den sød lille øgle.

Godt hjælper artiklen syndikering din hjemmeside på samme måde. Du kan se, de fleste mennesker, der søger på internettet for rådgivning om visse emner gøre det mere end én gang. Så jo mere de se artikler om emner, der interesserer dem kommer fra din virksomhed, jo mere sandsynligt er det at tænke på dig som en autoritet på området og en person, med hvem de ønsker at gøre forretninger.

Artiklen syndikering også hjælper med at øge din søgemaskine placering ved at sammenkæde flere websteder til din. Og det er velkendt, at mange top søgemaskiner som Google sideplacering websteder efter hvor mange links de har peger på dem.

Men som tidligere nævnt syndication er en langvarig proces hvis det gøres manuelt. For at syndikere dine artikler, skal du først finde websteder, der ville drage fordel af dit indhold og er tilbøjelige til at trække typerne af kunder, som du leder efter. Når du finde disse steder, har du at markedsføre dine artikler til webstedets webmaster. Betyder, at du nødt til at sælge dit websted betydning og bevise at webmaster hvorfor dine artikler vil være gavnligt for hans eller hendes site. Kun efter du har med held forhandlet syndikering kan du udveksle oplysninger, der vil forbinde dine websteder. Som du kan se, dette kunne tage en stor del af din tid og syndikering er ikke garanteret.

En anden måde at du kan offentliggør dine artikler er en lidt mindre hænder på for dig. Hvad du gør er at skabe en sammenknyttes kode på dit websted, der giver mulighed for andre webmastere til at modtage dine artikler gennem en feed. Alt du skal gøre er opdatere dine oplysninger og alle de steder, hvor du er syndikerede vil automatisk blive opdateret. Den eneste ulempe til dette er, at du først nødt til at få webmastere på dit websted og derefter, du nødt til at få dem til at acceptere din feed. Den mest populære måde at gøre er dette ved at angive, at dine artikler er tilgængelige for syndikering i ressource boksen nedenfor din artikel.

Måske er den nemmeste måde at tiltrække webmastere til dine artikler at indgå en artikel syndikering register. Disse mapper er jævnligt søgte af webmasters søger for at opdatere deres indhold.

Når du indsender din artikel til en mappe, er det sat i en gennemser kategori, som det vedrører. For eksempel: Hvis dine artikler inddrage tips for at byde på online auktioner, de vil være placeret under en kategori kaldet “online auktioner” eller noget lignende til den. På denne måde er det nemt for en webmaster søger efter disse typer af artikler at finde præcis hvad han eller hun har brug for ved at klikke på en knap.

Når en webmaster vælger din artikel, du er syndikerede og har tjent et andet link og en højere placering blandt søgemaskinerne. Syndicating artikler på denne måde også gør det muligt at nå flere webmasters end du nogensinde ville have været at gå enegang.

En af disse måder at få syndikerede kunne arbejde for dig, men de fleste mennesker finder, at en kombination af taktik opnå de bedste resultater. Så få travlt og starte syndicating. Åh, og bare rolig, hvis du ikke kan skrive artikler eller ikke har tid til at skrive dem, der findes også websteder, der vil forbinde dig med professionelle forfattere, der vil gøre alle skriftligt arbejde for dig.


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *