Home » Nyheder » AdSense er for alle

AdSense er for alle

Når Googles AdSense syntes, var der en masse mennesker, der tvivlede på Googles ide ville være omsættelige og faktisk generere overskud. Men som vi står her i dag er det sandsynligvis den mest kendte pay-per-klik venture i verden.

Ja, alle nej sigerne endte med at spise deres egne ord i slutningen. Og det er fordi folk på Google aldrig gå og gøre noget uden at vurdere, om det vil være rentabel, eller præcis hvordan profitable er.

Men selvfølgelig, som du kan meget vel ved, AdSense ikke bare rentable for Google. Det er også rentabel for de mennesker, der annoncerer via AdWords og meget indbringende for udgivere, der bruger det til at skabe indtjening, der undertiden er bare enorm.

Så må man spørge sig selv hvorfor det er sådan en god handel for alle. Og spørgsmålet i sig selv er meget berettiget, fordi du næsten aldrig stødt på noget, der er indbringende for alle i kæden. Så være hvorfor skulle AdSense anderledes.

Nå, AdSense er, hvor det står i dag, giver fordele for alle i spillet, fordi det udnytter et hul i Internet annoncering model.

Du ser, at internettet er et meget interaktivt miljø, og dens interaktioner kommer fra de mennesker, der kigger. De vælger eller ej at følge et bestemt link og udtrykket “Navigation” er formentlig den mest præcise, til at beskrive denne situation.

Så er AdSense fantastisk, fordi det forbinder købere og sælgere. Ja, du har til at aflevere det ud at Google for en genial ide. De ved der er folk derude, der ønsker at købe ting og mennesker, der ønsker at sælge dem, hvad de er interesseret i. Og Google AdSense hjælper medlemmer af de to kategorier finde hinanden.

Det virker for besøgende, fordi modellen er meget gennemsigtig. Du kan ikke se en enorm grafisk banner, som forsøger at lokke dig til at købe noget. Du ser bare et par ord. Og hvis du kan lide hvad du ser, kan du bare klikke på den. Det virker da besøgende ikke har følelsen af nogen forsøger at lokke dem i lommepenge. Ironisk nok, men de er forkerte.

Det virker for AdWords-annoncører, fordi deres annoncer gå overalt. Ikke alene vil de finde sig i Google search, der får gazillions af hits per dag, op foran uden at arbejde så meget for SEO og venter så meget.

Deres annoncer kan nå ethvert websted, der beskæftiger sig med noget lignende til hvad de forsøger at sælge. Nu du må indse, de kunne aldrig trække af sådanne store reklame i sig selv. Og det bringer os til det, der gør Googles AdSense en udgivers bedste ven..

Det kommer fra det faktum, at annoncerne er kontekstuel, at de en eller anden måde relateret til de søgeord, du beskæftige sig med på din side. Fordi folk eller på dit websted, der beskæftiger sig med et bestemt emne, du allerede ved, at de er interesseret i dette emne.

Men hey, vent et minut, Google kender nogle virksomheder, som ønsker at sælge dine besøgende noget relateret til deres emne. Google vil have dine besøgende, du vil Googles annoncører og besøgende ønsker bare at købe ting. Og det er essensen af hvad gør AdSense meget for alle.

Dette er langt den mest rentable hook-up deal du nogensinde vil se overalt på internettet.

Så skal du sætte pris på Google for at realisere en killer deal. Du er nødt til at sætte pris på hvor godt gennemtænkt, men enkle denne ordning virkelig er. Sure, i praksis har nogle få quirks men de er mindre og op til dette punkt alle synes at være nyde Googles AdSense.


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *