EN VEGANSK SUKKERFRI OPSKRIFT DER SKAL PRØVES

VARM BAMBUS MASSAGE – DEN VILDESTE MASSAGE JEG HAR PRØVET NOGENSINDE

20120824204010887-1

Wow… igår prøvede jeg noget jeg virkelig lige må dele med jer. På mit hotel i London havde de et tilbud, hvor man kunne prøve en times bambus massage. Det var et par timer inden jeg skulle tjekke ud, men jeg tænkte at det ville jeg da ikke gå glip af.

Og gudskelov for det! Hold da op det er en af de vildeste massager jeg nogensinde har prøvet. De forskellige bambuspinde bliver varmet op, og så bliver de sammen med olie brugt til at glide og rulle hen over huden, musklerne og dybt ned i dit bindevæv.

I starten gjorde det ret ondt, og jeg havde lidt svært med at slappe af. Men pludselig gav hele min krop slip, og jeg kom ind i en dyb meditativ trance. Aldrig har jeg oplevet min krop så afslappet, skønt jeg har prøvet lidt af hvert efterhånden.

Efter behandlingen blev jeg vist hen til en lille seng og fik en lille bakke med forfriskninger. SÅ dejligt – for jeg kunne knap nok rejse mig for briksen, så afslappet var jeg. Desværre kunne jeg dog ikke blive særligt længe, fordi jeg skulle ned og pakke og tjekke ud. Og det var faktisk lidt voldsomt, at skulle alt muligt efter så effektiv en behandling. Så jeg vil virkelig anbefale at man sørger for ikke at skulle noget bag efter, hvis man skulle få lyst til at prøve det.

Her er et link til de bedste / billigste steder hvor de tilbyder bambus massager i Danmark  

(og nej dette er ikke et sponsoreret indlæg)

538424512_bamboo1IMG_5349woman making a bamboo massage in the backIMG_5341IMG_5354

   

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN VEGANSK SUKKERFRI OPSKRIFT DER SKAL PRØVES