min uge #11

Tøj man aldrig tager af igen, når man først har fået det på.

kjaerkoebenhavn

1) Mandalsgade Blazer  2) Klosterstræde Dress  3) Saxogade Shirt  4) Hobrogade Pleated Skirt         5) Olufsvej W Pants  6 ) Faksegade SS O-neck  7) Gl. Kongevej SS tee

Heeeej jeg håber i får en rigtig god Søndag! Jeg har travlt med at pakke (rejser til Budapest imorgen for at filme), men hyggede mig lige med bloggen mens jeg spiste morgenmad, og fik endelig lavet en kollage med mine favoritter fra Kjær København. Det er min veninde Stine Kjær der står bag mærket, og jeg har længe gerne ville dele min begejstring for tøjet med jer.

Det fede ved Kjær København er at det ikke bare er sindsygt pænt, men også virkelig god kvalitet, og helt overdrevet dejligt at have på. Altså virkelig dejligt. Jeg anede faktisk slet ikke at der kunne være så stor forskel på feks. en hvid T-shirt. Jeg har tidligere købt mit basis tøj, så billigt, som muligt, men har fundet ud af at det faktisk bliver dyrere i længden. Håber i kan lide det!

Der er en del udsalg inde på deres side netop nu. 

 

 

   

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

min uge #11