Psssssttttt - endnu en rabatkode...

Stir-fry blomkål med squash og cashewnødder – vegansk og glutenfri

IMG_6748salat2IMG_6739IMG_6735

Helt fantastisk vegansk og glutenfri efterårsret af billige råvarer. Server den evt. sammen med ris eller quinoa. Jeg lavede den første gang i sommer og den er virkelig blevet en af mine favoritter!

SÅDAN GØR DU

  • Rist cashewnødderne på en tør pande og læg dem på en tallerken.
  • Vask blomkålen, tomaterne, squashen og forårsløgene.
  • Del blomkålen i små buketter, halver tomaterne og snit squash og forårsløg.
  • Varm kokosolien i en gryde og steg først forårsløg og hvidløg i 5 min.
  • Tilsæt alle krydderrier, squash, tomater og blomkål og lad det stege i 10 til 15 min.
  • Tilsæt citron og cashewnødder og server.

 

HOW TO DO IT

  • Roast the cashew nuts in a dry pan and put them on a plate.
  • Wash the cauliflower, tomatoes, squash and spring onions.
  • Share the cauliflower into small florets, cut the tomatoes , squash and spring onions.
  • Heat the coconut oil in a pan and fry onions and garlic for 5 minutes.
  • Add all the spices, squash, tomatoes and cauliflower and cook for 10 to 15 minutes.
  • Add the lemon and cashews and serve.
   

1 comment

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Psssssttttt - endnu en rabatkode...