min uge #07

Skattejagt for voksne – en app der gør hverdagen magisk!

img_1204Geocaching er en slags skattejagt for voksne og jeg er tidligere, ved et tilfælde, støt på en skat fra Geocaching (som du kan læse om her), men nu kom dagen så hvor jeg endelig skulle prøve det rigtigt! Og jeg var da spændt, men havde aldrig i mit liv forestillet mig at en app kunne overraske så meget og gøre mig høj på livet.

Der findes alle mulige slags skattejagter for både de eventyrlystne, der vil opdage helt nye steder eller ud til flotte naturområder, men for mig handlede det mest om at gøre noget særligt ud af en helt almindelig gåtur. Jeg oprettede mig bare gratis på hjemmesiden, hvor der også er en kort introvideo til det hele og så gik jeg sådan set bare ud for at lede. Hvis man – som jeg for bare en uge siden – ikke ved hvad Geocaching er, har jeg skrevet en lille introduktion her.

På appen kan man se hvor der ligger skatte i nærheden af hvor man er, så jeg gav mig i kast med at finde den første skat. Rimeligt nemt tænkte jeg når appen viser én lige derhen. Det viste det sig så bare slet ikke at være, for man kan godt regne med at man kommer til at lede steder man aldrig ville have kigget. Jeg anede jo heller ikke hvad jeg egentlig ledte efter, så man får virkelig kigget på sine omgivelser på en helt ny måde.

geocachingOg lige som jeg var ved at give op, blev jeg stædig og kiggede en sidste gang – faktisk præcis på den plet hvor jeg havde kigget til at starte med. Og pludselig så jeg noget. Noget ganske småt som jeg fuldstændig havde overset og som jeg aldrig havde forestillet mig var gemt som det var. (Jeg kan selvfølgelig ikke røbe hvor og hvordan den lille skat var gemt, den må i selv ud og finde 🙂 )

Da vi havde fundet og åbnet den lille skat, eller cache som det hedder, fandt vi en lille rulle med en liste over alle de mennesker der har været så seje at finde. Vi skrev os selvfølgelig stolte på listen.geocaching2

En anden rigtig fin ting ved appen er, at den ikke bare leder dig hen til skjulte skatte på uventede steder, den giver dig også en lille tekst om området, du går rundt i. Som regel både på engelsk og dansk (altså i Danmark, forstås), så derfor er det også en vildt god ting at gøre som turist!

Der findes skatte i skov- og naturområder hvis man vil en tur ud i naturen, men altså også i indre København, hvis man vil udforske byen. Faktisk findes der skatte i hele verden, så det er bare om at komme af sted! img_1255

Følg mig på InstagramFacebookTwitter eller Snapchat under miajexen!

   

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

min uge #07