GLUTENFRI BØNNETÆRTE / GLUTENFREE BEAN PIE

RAW CHOKOLADEKAGE / RAW CHOCOLATECAKE

Raw_Chokoladekage1Raw_Chokolatecake_recChokolate_Raw_6

SÅDAN GØR DU

  • Start med at lave bunden. Hak nødderne til mel med en kaffekværn, og rør nøddemelet sammen med kokosmelet, kakaoen, salten og kokosolien. Fordel derefter massen og form en kagebund i en springform. Du kan evt. vælge at smøre formen med kokosolie eller dække den med bagepapir, så du lettere kan få kagen ud af formen igen.
  • Når du laver fyldet skal du starte med at pille alle stenene ud af dadlerne. Medmindre du har valgt at bruge tørrede dadler uden sten. Vi foretrækker dog at bruge de “friske”dadler, som fås i små kasser, hos de fleste grønthandlere, fordi de laver en mere smooth masse. Til gengæld kan de desværre være svære at finde økologiske.
  • Derefter blender du dadlerne med kakaopulver, kokosolie, vanilje og salt indtil konsistensen er som en lækker kagecreme. Hæld derefter fyldet oven på kagebunden og stil kagen i køleskabet mindst i nogle timer. Vores erfaring er at den bliver bedre og bedre jo længere den står, så lad den endelig stå til dagen efter.

HOW TO DO IT

  • Start with making the base of the cake. Chop the nuts into flour with a coffee grinder and pipe the nut-flour with coconut flour, cocoa, salt and coconut oil. Then spread the mass and form a cake base in a spring form. You may want to grease the cake tin with coconut oil or cover it with baking paper so you can easily get the cake out of the spring form again.
  • When you make the filling, start by dismantling the stones out of the dates. Unless you have chosen to use dried dates without stones. However, we prefer to use the “fresh” dates, which are available in small boxes, in most greengrocers, because they make a more smooth mass. But unfortunately, they can be difficult to find organic.
  • Then blend the dates with cocoa powder, coconut oil, vanilla and salt until the consistency is like a delicious pastry cream. Then pour the filling on top of the pastry base and place the cake in the fridge for a few hours at least. Our experience is that it gets better and better, so you can easily make the cake a few days before you want to serve it.

Chokolate_Raw_6

   

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GLUTENFRI BØNNETÆRTE / GLUTENFREE BEAN PIE