Pære og kål smoothie - fyldt med antioxidanter!

Salat med perlebyg, hasselnød og mynte

IMG_6721 (1) Salat1IMG_6723 IMG_6724 IMG_6722 (1)

SÅDAN GØR DU

  • Læg de frosne ærter i en skål så de kan tø op. Du kan lægge dem i kogende vand hvis det skal gå hurtigt.
  • Rist hasselnødderne på en pande uden olie.
  • Når de er ristede, lægger du dem over i et viskestykke, og nuldrer dem så skalden falder af.
  • Skyld perlebyggen under koldt vand og kog dem så i ca. 20 min.
  • Vask og hak spinaten, forsårsløget og mynten.
  • Lav en dressing af citron, olie, salt og pebber og bland alle ingredienserne i salaten.
  • Pynt med mynteblade.

 

HOW TO DO IT

  • Add the frozen peas in a bowl so they can thaw. You can put them in boiling water if necessary.
  • Toast the hazelnuts in a pan without oil.
  • When they are roasted, put them into a tea towel and cuddle them so the get skinned.
  • Rins the pearl barley under cold water and boil them for about 20 min.
  • Wash and chop the spinach, springonion and mint.
  • Make a dressing of lemon, oil, salt and pepper and mix all the ingredients.
  • Garnish with mint leaves.
   

2 comments

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pære og kål smoothie - fyldt med antioxidanter!