Min 33 års fødselsdag, en lækker 3-retters vegansk menu og 3 udvalgte vine fra Hardys

På Søndag kl. 12.30 skal du ind og se “Land of the free” – for den er virkelig, virkelig vigtig! Og der er kun denne ene chance for at se den – bare hvis du havde glemt hvad det var du skulle…

skaermbillede-2017-03-21-kl-17-55-17Jeg sidder lige nu…meget meget rørt og rystet. Jeg er faktisk næsten uden ord.

Jeg har netop været til CPH DOX og se filmen “Land of the free”, af Camilla Magid og Stine Fischer.

Filmen foregår i Los Angeles, og handler om hvor svært det er, at komme ud af fængsel og starte på en frisk.

Hvordan du er fuldstændig overladt til dig selv og nærmest ingen muligheder har.

Forestil dig at du efter 24 år bag tremmer, bliver lukket ud til en Verden, der har forandret sig så meget siden du kom i fængsel, at du ikke engang ved hvad en emailadresse er. Du skal lære alt fra bunden igen, og du får intet hjælp.

3 ud af 4 tidligere indsatte ender desværre tilbage bag tremmer igen før eller siden. Og når du har set filmen, forstår du hvorfor!

Mine arme ryster faktisk lidt mens jeg skriver. Jeg er så overvældet efter at have set filmen. Troede egentlig jeg var rimelig godt klædt på efter at have set blandt andet “Making a murderer”. Men denne her film var virkelig særligt rørende for mig. Jeg sidder tilbage med en stærk trang til at ændre på verden. En blanding af dyb dyb sympati for vores hovedepersoner i filmen (Og alle de mange tusinder af andre, som sidder i præcis samme situation) Og en dyb dyb taknemmelighed for mit eget liv, og for vores system i Danmark (Selvom det kunne være meget bedre).

En film som den her er noget af det vigtigste vi har. Og i en tid hvor der stadig hersker mere og mere ulighed, og en mand som Trump sidder bag roret, har det aldrig været mere relevant med film der belyser vigtigheden i et socialt system der bakker op omkring de svageste i samfundet.

Filmen har kun en eneste visning mere på Copenhagen Docs på Søndag den 26 Marts kl. 12.30 i Empire Bio… Og tag nu bare ind og se den…

Billetter kan reserveres her.  / Se trailer til filmen her.  / Læs mere her.

skaermbillede-2017-03-21-kl-17-57-23

skaermbillede-2017-03-21-kl-17-58-18

skaermbillede-2017-03-21-kl-17-55-56

skaermbillede-2017-03-21-kl-17-56-16

skaermbillede-2017-03-21-kl-17-57-47

 

 

 

   

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min 33 års fødselsdag, en lækker 3-retters vegansk menu og 3 udvalgte vine fra Hardys