Spis din by!

Om træning og rutiner

IMG_7525

Når man har et job med meget skiftende arbejdstider kan det være virkelig svært at komme ind i en hverdagsrutine. I mit arbejde som skuespiller er nærmest ingen uger ens, rent arbejdsmæssigt. I perioder er jeg på job 14 timer om dagen i flere måneder af gangen og nogle gange helt fysisk meget langt væk fra hverdagen, som da jeg filmede serien Fortitude, og andre perioder hvor man ‘bare’ går til castings og er i konstant venteposition. I de perioder jeg ikke filmer, får jeg (udover at lave alle mine self-tapes til castings, (som I forresten kan se et par “bloobers” af inde på Facebook)), hurtigt fyldt min dag op med at male, lave musik, eksperimentere med opskrifter og blogge. Men det kan alligevel godt være virkelig svært at komme ind i hverdagsrutinerne igen – særligt på motionsfronten!

Jeg kan godt lide at prøve nye træningsformer af og har både dyrket yoga, ballet, barre-træning og endda haft en personlig træner. Det er bare så fedt og motiverende med én, der hepper på og presser én til liiige at give det sidste. Dengang var mit formål primært at komme i form til en rolle og selvom jeg virkelig godt gad det igen, bliver det sgu lidt for dyrt i længden.

Jeg har følt mig lidt lad efter sommerferien og trænger virkelig til at komme ind i kampen igen, så nu har jeg meldt mig til noget helt nyt. Jeg har meldt mig ind i Crossfit sgu. Selvom jeg er en rigtig yogi, så kan jeg virkelig også godt lide at blive tævet igennem og prøve at bruge mine muskler på en anden måde. Nu må vi se. Jeg har stadig min første træningsgang til gode, selvom det er over en uge siden jeg meldte mig ind, flot. Næste uge bliver (forhåbentlig) ugen, hvor jeg springer ud som crossfitter, wish me luck!

IMG_9085 (2)

   

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spis din by!