min uge #12

Ønsker til soveværelset til gode priser.

bedroom2

1) HERE  2) HERE  3) HERE  4) HERE  5) HERE  6) HERE  7) HERE  8) HERE 

Inden jeg rejste startede min kæreste og jeg på at lave nyt soveværelse og jeg glæder mig helt vildt til at komme hjem og gøre det færdigt. Jeg elsker at indrette. Det er noget af det sjoveste jeg ved. Her er lidt ønsker jeg fandt, da jeg sad og online-osede her til aften 🙂 Ret piget haha… godt min kæreste ikke læser med på bloggen. Flot ikke!!? Og det hele er til gode priser 🙂

   

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

min uge #12