London launch og glimmer sko

Nogle tager til modeuge – andre tager til Yama Yoga weekend.


ikke-navngivet-1

Jeg havde helt glemt hvor godt yoga er for mig. Eftersom jeg selv er uddannet yogalærer, er jeg helt flov over at indrømme det. Men jeg har virkelig forsømt min yoga det seneste år. Og efter næsten 2 måneders konstant sygdom (hvor jeg har tilbragt det meste af tiden i sengen) besluttede jeg mig at komme igang igen.

yamayogaweekend

Derfor valgte jeg at forkæle mig selv med en Yama Yoga Weekend. Og hold da op det var tiltrængt. Jeg havde både svært ved at slappe af, bruge min krop (er blevet slap som en pandekage… haha kan man overhovedet sige det?) og svært ved at holde balancen. Og det er så her du sikkert har gættet, at nej det er ikke mig på det øverste billede… det er tyvstjålet fra pinterest. Desværre…I wish!

For en god ordens skyld vil jeg lige nævne at dette indlæg ikke er sponsoreret.

Emilie Shack, som er founder af Yama yoga, er en af de dygtigste lærere jeg kender. Jeg kan varmt anbefale hendes timer både i yoga, barreklasse, reformer og ballet. Hun er både uddannet balletdanser og yogalærer. Jeg elsker hendes evne til at bruge både dansen og yogaen i hendes timer. Og så er hun så overdrevet sej, at hun også designer det lækreste yogatøj/måtter og er blevet medejer af det helt nye yogastudio YO i københavn. Det glæder jeg mig til at prøve.

Denne Yama yoga weekend bød både på Yin Yoga, hvor du arbejder med bindevævet. Yang yoga og hotyoga hvor du arbejder med styrke. Fire timers kurbad, med sauna-gus, saltvandbassin, infrarød sauna, dampbad, massagestole og meget mere. Lækker gourmet middag (hvor der både var mulighed for at få lækker vegansk og glutenfri mad) og den dejligste goodiebag med lækre sager og en masse gavekort. Hurra for en optur. Jeg skal helt sikkert med igen næste år til samme event!

p2042499p2042510p2042498p2052547

   

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

London launch og glimmer sko