Nem sukkerfri brombærmarmelade med chiafrø

Nemt vegansk glutenfri knækbrød

IMG_9715 KNÆKBRØD IMG_9703

Det her veganske og glutenfri knækbrød fandt jeg på for nogle uger siden, og det er simpelthen så nemt at lave. Det smager såååååå lækkert, og jeg er blevet helt afhængig af det. Jeg kan næsten ikke stoppe igen, når jeg først er gået igang. Det fungere også virkelig godt som små snack chips, hvis man brækker det i små stykker. I opskriften skal du være opmærksom på at det kan være meget forskelligt hvor meget salt man ønsker i brødet.

SÅDAN GØR DU 

  • Bland alle ingredienser (vandet skal være varmt)
  • Fordel dejen på 2 bageplader ved at rulle det ud mellem 2 stykker bagepapir.
  • Skær linjer i dejen i den form du vil have knækbrødet.
  • Bag ved 150 grader i ca. 1 time

HOW TO DO IT

  • Mix all ingredients (the water should be hot)
  • Cut lines in the dough
  • Spread batter on 2 baking sheets by rolling it out between 2 pieces of wax paper.
  • Bake at 150 ° C for about 1 hour

IMG_9566 IMG_9714

Nyd det evt. med en lækker og nem hjemmelavet brombærmarmelade lavet på chiafrø!

IMG_9741

   

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nem sukkerfri brombærmarmelade med chiafrø