Bedste veganske fastfood nogensinde - med en mayo så englene synger.

Nemme veganske blomkålsbrød – helt uden mel.

pa110040thymebreadpa110044

SÅDAN GØR DU

  • Tænd ovnen på 200 grader.
  • Bland 1,5 dl. vand med Husken. Lad den stå og blive slimet mens du laver det andet.
  • Blend blomkålen helt småt i en foodprocessor.
  • Skyld blomkålen i en sigte og lad den dryppe af.
  • Vrid den derefter i et rent viskestykke til den er helt tør.
  • Vask broccolien og blend eller hak den helt småt.
  • Riv osten og hak noget timian småt.
  • Bland alle ingredienser godt og klat dejen ud på en bageplade (med bagepapir) i små helt flade boller.
  • Bag i ovnen i ca. 60 min.
  • Lad bollerne hvile i en halvtime og pynt dem evt med lidt ekstra havsalt og frisk timian.
  • Bollerne bliver kun bedre jo længere de står.

HOW YOU DO IT

  • Heat the oven to 200 degrees.
  • Mix 1.5 dl. water with Husken. Let it stand and become slimy.
  • Blend the cauliflower in a food processor.
  • Guilt cauliflower in a sieve and let it drain. Wring it in a clean tea towel until completely dry.
  • Wash the broccoli and blend or chop it quite small.
  • Grate the cheese and chop some thyme.
  • Mix all ingredients and climbed out the dough on a baking sheet (baking paper) in small completely flat buns.
  • Bake in the oven for about 60 min.
  • Leave to rest for half an hour and decorate them if necessary with a little extra sea salt and fresh thyme.
  • The buns only gets better the longer they stand.

Rigtig god fornøjelse

Prøv også evt. Verdens Nemmeste Glutenfrie Slankebrød af kun 2 ingredienser.

(Det er dog ikke vegansk, men arbejder på en vegansk udgave)

Follow me on InstagramFacebookTwitterBloglovin or Snapchat under miajexen!

pa110051 pa110040 pa110052 pa110039

   

3 comments

  • Louise

    Hihi – jeg er muligvis helt blind, men skal der ikke oregano i? Nu hvor de hedder Oregano brød? De ser helt vanvittigt lækre ud og SÅ dejligt med et billede “indeni” også 🙂 De skal klart prøves! (oregano eller ej) 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • mimomimo

      hahaha nej Louise du var ikke blind. Det var en fejl fra min side. Tusind tak fordi du gjorde mig opmærksom på det. De hedde Timian brød. Varme hilsner fra Mia

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Louise

      Haha 😀 Ej, men de ser virkelig lækre ud så de kan garanteret varieres med både det ene og det andet, det bliver i hvert fald klart et “grundbrød” jeg skal eksperimentere med! – Så tusind tak for dét og for dine lækre opskrifter generelt! 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bedste veganske fastfood nogensinde - med en mayo så englene synger.