Nu er der 20% på alle mine favoritter hos Boozt!!!

Nemme sunde scones – Veganske, Glutenfri og Sukkerfri

IMG_9739

Jeg har mæsket mig i de her lækre sunde scones, som både er veganske, glutenfri, sukkerfri og nemme at lave! De tager kun 20 min at bikse sammen og de er gode i flere dage. De smager dog ikke helt som rigtige scones, men er meget scones agtige synes jeg og virkelig lækre!!! Du skal være opmærksom på at du skal bruge glutenfri havregryn hvis du har cøliaki eller glutenallergi. Der er i princippet ikke gluten i havregryn men de kan være fremstillet på en fabrik hvor de også laver mel og på den måde kan de indeholde gluten.

SCONES  IMG_9724Jeg spiste dem med hjemmelavet Brombærsyltetøj med chiafrø og Blåbærsyltetøj (opskriften kommer snart) 😉 Og så kan jeg virkelig anbefale at spise dem sammen med Violif’s Creamy Original veganske smøreost, som er perfekt til. Den er en perfekt erstatning for den  originale “clotted cream” man får i England til sine scones.

SÅDAN GØR DU

(blandingen rækker til 8 scones)

  • Mos bananerne med en gaffel i en skål
  • Hæld mandelmel, havregryn (evt. glutenfri hvis du har allergi), bagepulver (evt. glutenfri hvis du har allergi), kokosukker (kokossukker kan sagtens undlades eller byttes ud med evt. stevia) og kokosolien ned til bananerne.
  • Rør med røremaskine i ca. 2 min.
  • Hæld dejen i 8 muffinsbægere og bag dem i ovnen på 200 grader (alm ovn) i ca. 20 min.

De har godt af at stå og køle lidt inden du spiser dem. Og jeg synes personligt de er særligt gode dagen efter.

Jeg eksperimenterer en del fortiden, og hvis du er vild med glutenfri, sukkerfri eller veganske opskrifter så er der lidt forskelligt her! Alt er ikke vegansk, så hvis du er veganer skal du lige være opmærksom. Jeg laver snart et system hvor man nemt kan overskue det.

Nem glutenfri proteinkage / Glutenfrit slankebrød af stort set 2 ingredienser / Nem glutenfri cheesecake / Fantastisk raw chokoladekage

Vegansk kokosis af 2 ingredienser  / Vegansk bounty magnum / 3 veganske retter der skal prøves / Glutenfri bønnetærte

HOW TO DO IT

  • Mashed bananas with a fork in a bowl
  • Pour the almond flour, oatmeal, baking soda (glutenfree if you have allergies ) coconut sugar and coconut oil into the bowl with the bananas
  • Stir with a mixer for about 2 min.
  • Pour the dough into 8 muffins holsters and bake in the oven at 200 degrees ( normal oven ) for about 20 min

Rigtig god fornøjelse og velbekomme!

   

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu er der 20% på alle mine favoritter hos Boozt!!!