min uge #04

Nem smoothie der booster din tarmflora!

IMG_8658

Jeg har lært denne her grønne morgensmoothie af min svigerfar og har mæsket (jeg skrev først ’smæsket’ men det ord eksisterer vist ikke? Jeg har det med nogen gange at lave mine egne ord, haha) den i mig hver morgen de sidste 3 måneder. Den er simpelthen så lækker og god. Man føler sig springfuld af energi og i mit tilfælde helt uden mavepine!!!

Ligesom jeg sad og tænkte at den må jeg dele med jer, støder jeg på en artikel som handler om “den grønne morgen grød”, som skulle være det bedste du kan give dine tarme. Det er meget tæt på det jeg laver og du kan læse om den her!

Foresten er der flere af mine læsere der ikke tåler banan. Til jer vil jeg foreslå at i erstatter bananen med mere avokado og evt. 1 frisk dadel.
Morgensmoothie

SÅDAN GØR DU

 • Skræl bananen og citronen (tag stenene ud)
 • Blend alle ingredienserne i en blender (mængden af vand afhænger af hvor tynd du vil have den)

HOW TO DO IT

 • Peel the banana and the lemon
 • Blend all ingredients in a blender (amount of water depends on how thin you want it)

IMG_8675

   

2 comments

 • Sidsel

  Ej det lyder så godt og virkelig nemt! Fedt at du har så mange opskrifter til at booste immunforsvaret!! 👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • mimomimo

   Ja det er nemlig så godt 🙂 At kombinere min yndlings beskæftigelse (spise og drikke) med at booste sit immunforsvar er jo optimalt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

min uge #04