Fredags Følelse

Nem frokostbolle – vegansk, glutenfri og helt uden mel.

pa110065 frokostbollerpa110071

Denne lækre saftige glutenfri og veganske frokostbolle er lavet helt uden mel. Den er også uden æg, gær og bagepulver. Faktisk er hovede ingrediensen blomkål så man kan med god samvittighed mæske sig løs. Den smager fantastisk og på billedet spiser jeg den i en sandwich med revet rødbede, revet gulerod, krydderurter og vegansk smøreost.

SÅDAN GØR DU

  • Blend blomkålshovedet i en foodprocessor eller blender.
  • Skyl blomkålen i en si og lad den dryppe af. Vrid blomkålen i et viskestykke til den er næsten helt tør.
  • Riv osten og bland alle ingredienser.
  • Form (flade) boller (ca. 15 stk.) og læg dem på en bageplade med bagepapir på. Drys evt. salt på toppen.
  • Bag bollerne i midten af ovenen i ca en time på 180 grader. Men kig til dem.
  • De kan virke klæg når de først kommer ud. Hvis de er for klæg skal du give dem lidt mere. Men de sætter sig når de har stået lidt.

Rigtig god fornøjelse 🙂

Prøv også verdens nemmeste glutenfri slankebrød af kun 2 ingredienser. Eller det her fantastiske og nemme veganske og glutenfri knækbrød.

Følg mig på InstagramFacebookTwitter, Bloglovin eller Snapchat under miajexen!

English recap:

This delicious juicy gluten-free and vegan lunch bun is made without flour. It is also without eggs, yeast, and baking powder. In fact, the head ingredient is cauliflower! It tastes great in a sandwich with grated beetroot, grated carrot, herbs and vegan cheese.

HOW TO DO IT

  • Blend the cauliflower in a food processor or blender.
  • Rinse cauliflower in a sieve and let it drain. Twisting the cauliflower in a tea towel until it is almost dry.
  • Grate the cheese and mix all ingredients.
  • Form (flat) buns (about 15 pcs.) And place them on a baking sheet with baking parchment on.
  • Bake the buns in the middle of the oven for about an hour at 180 degrees.
  • They may seem soggy when they first come out. If they are too soggy give them a little more. But they set themselves after a while.

 

pa110067pa110075

   

1 comment

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredags Følelse