min uge #10

Når ens drømme går i opfyldelse – og lidt weekendvibes.

img_8033Hej med jer…

Jeg ved godt, der har været lidt stille på bloggen den seneste uge, men jeg har simpelthen været så travlt optaget. Der er nemlig sket noget helt nyt og spændende. Og selvom det endnu er hemmeligt, kan jeg godt røbe at min drøm som skuespiller er gået i opfyldelse. Jeg har endelig landet en af de roller jeg altid har ønsket mig. Jeg har kæmpet i skuespilfaget siden jeg var 8 år, og har virkelig haft mange op og  store nedture. Det er bare så hård en branche. Men idag er jeg lykkeligere end nogensinde. Der findes ingen bedre følelse end når noget, som man har arbejdet hårdt og målrettet for endelig lykkes. Jeg kan næsten ikke vente med at fortælle jer hvad der er sket. Men det bliver jeg desvære nød til lidt i nu.

Til gengæld kan jeg dele mit yndlings weekendnummer med jer 🙂 Læn dig tilbage eller dans i stuen og husk at alle dine drømme kan gå i opfyldelse, hvis du bare bliver ved med at være positiv. Aldrig, aldrig giv op, hvis du virkelig drømmer om noget.

Her er mit yndlings weekendnummer. Rigtig god lytte lyst!!

Rigtig rigtig god weekend…

Følg mig på InstagramFacebookTwitter, Bloglovin eller Snapchat under miajexen!

img_8044

   

4 comments

 • Juhuuu! Vi hepper herfra!:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette Gregersen

  Hvor er det dejligt at høre Mia – havde jo fornøjelse at se dig arbejde og kæmpe for det i 5 år. Det er SÅ velfortjent og det glæder mig oprigtigt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • mimomimo

   Hej Annette

   Tusind tusind tak 🙂
   Hvor hyggeligt du læser med.
   Jeg er simpelthen så glad.
   Jeg håber virkelig du har det godt 🙂

   Kram fra mig

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

min uge #10