Fem ting jeg vil gøre i December!

min uge #13

OLYMPUS DIGITAL CAMERAØv bøv, selvfølgelig er jeg blevet ramt af et kæmpe bygkorn på venstre øje! Mega mega irriterende når man skal filme. Hele sidste uge var desværre lidt påvirket af det. De kunne heldigvis sminke det nogenlunde væk, men alle der har haft et bygkorn ved, hvor helt utroligt generende det er. Men jeg er vandt til det. Der skal altid helst være et eller andet galt med min kære lille skrøbelige krop. Og det kunne jo være meget meget værre end et bygkorn, så head up. Jeg nyder virkelig mine nye kollegaer og begynder at finde de gode steder i Budapest, som jeg glæder mig til at dele med jer.

img_3915(Min fantastiske makeupartist udføre mirakler på mit ret så hævede øje)

img_3574(De sælger gløgg på hvert gadehjørne i Budapest og det dufter så skønt i hele byen. )

img_3342(Favorit statement on a T-shirt ever! Get it here!)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA(Jeg får aldrig nok af de her hjemmelavede lemonader med frisk presset citron.)

Tusind tak fordi du læste med 🙂

 

   

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fem ting jeg vil gøre i December!