Når ens drømme går i opfyldelse - og lidt weekendvibes.

min uge #11

img_2259

Jeg må indrømme at jeg har været en smule handlingslammet i forhold til bloggen lige siden jeg fik min nye rolle. Og jeg må stadig ikke fortælle jer så meget om den selvom det er sååååå svært. Det er ikke fordi jeg ikke har haft lyst til at blogge. Jeg har simpelthen bare været fyldt op med mit spændende nye job, og så er det altså svært at blogge, når man ikke må fortælle hvad man render rundt og laver. Men jeg skal nok komme stærkt tilbage og i skal i hvertfald ikke snydes for en lidt forsinket min uge #11

English recap at the bottom of the page.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har pendlet en del mellem København og London, hvor både læseprøven, kostumeprøven og selve prøverne på min nye rolle har været. Dette billede er fra en aften, hvor jeg fløj hjem til København.

Jeg synes det er så smukt og magisk. Præcis som jeg føler min tid lige nu er. Billedet er helt uden filter, og ligner næsten et sorthvidt billede, hvor himlen er bevaret i farver.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

(Fra et lille festmåltid i London med den bedste non-alkoholic cocktail jeg i mit liv har fået.)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

(Mit nye allerkæreste eje! Mine nye sko fra www.lfshoes.com er prikken over I’et i en magisk tid.)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

(Jeg øver mig med mit nye kamera i smukke København)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

(Jeg har aldrig haft et godt kamera før, her øver jeg mig i dybdeskarphed)

img_2684

(Jeg fejrede min skønneste veninde Carla’s fødselsdag)

img_2266

(Havregrød og avocado på glutenfrit brød på Charlotte Street Hotel i London. Havregrød vil til evig tid være min yndlings morgenmad fordi den ALDRIG giver mig ondt i maven)

Tusind tak fordi du læste med.

I næste uge tager jeg til Budapest hvor mine optagelser foregår, og der må jeg forhåbenligt begynde at fortælle lidt mere om det hele. End til da vil jeg ligge begravet i manus og research arbejde, men skal nok prøve at blive bedre til at blogge undervejs.

Håber du får en rigtig dejlig dag.

Følg mig på InstagramFacebookTwitter, Bloglovin eller Snapchat under miajexen!

English recap:

I must admit that I’ve been a bit paralyzed since I got my new role. And I can’t still tell you much about it unfortunately. It’s not that I haven’t been wanting to blog. I have simply just been so busy with my exciting new job, and then it’s hard to blog when you can’t to tell what you’re actually doing. But I’ll come back and in any case I owe you a slightly delayed my week #11

I have shuttled back and forward between Copenhagen and London, where both the read through, costume fitting and rehearsals were taking place.

Next week I will be filming in Budapest and hopefully I can tell you more about my part then. I will do my best to blog on the side. Thank you so much for following my blog.

Picturetext:

 1. This image is from an evening when I flew home to Copenhagen. I think it’s so beautiful and magical. Just as I feel my time is right now. The picture is completely without filter, and almost looks like a black and white image where the sky is preserved in colors.
 2. Dining in London and having the most delicious non-alcoholic cocktail ever.
 3. My new and all time  favorit shoes from www.lfshoes.com ! A magic brand 🙂
 4. Beautiful Copenhagen.
 5. I’m Practising using my new camera.
 6. Celebrating my lovely friend Carla.
 7. Porridge and glutenfree toast at Charlotte Street Hotel. My favorit breakfast i porridge

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

2 comments

 • M

  Jeg elsker din blog og venter altid spændt på det næste indlæg:-) Jeg glæder mig til at læse om, hvad du laver af spændende arbejde for tiden.
  Jeg har selv en kronisk tarmsygdom og det er så inspirerende at læse om, hvordan du griber det an og formår at få glimmer i tilværelsen alligevel:-)
  Jeg har i lang tid spekuleret på,om du var på ølejr på Drejø til yogaugen i august 2011?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • mimomimo

   Hahahaha en helt vidunderlig kommentar 🙂

   Så dejligt at høre. Jeg er virkelig ked af jeg ikke får postet så ofte for tiden.

   Ja det var jeg!!! Fantastisk Ølejr. Elsker den. Det var virkelig en god oplevelse. Det gad jeg godt gøre igen 🙂

   Rigtig meget held og lykke på din vej og med din tarmsygdom. Spørg endelig løs herinde jeg svare altid 🙂

   Varme hilsner fra mig

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når ens drømme går i opfyldelse - og lidt weekendvibes.