Ny rabatkode til de lækreste styles!

min uge #09

img_1984Endnu en gang vil jeg dele lidt billeder fra min uge der er gået. Jeg ved aldrig helt hvad der kommer til at ske og sidste uge blev en af de lidt mere spændende uger. Jeg blev nemlig kaldt til London til et virkelig spændende møde. Jeg kan endnu ikke fortælle så meget om mødet, men det var altså en lidt vild oplevelse at være i London i kun en dag. Det kan man virkelig sagtens få en masse ud af. Og hold op hvor jeg elsker den by.

Billedet ovenfor er egentlig taget i sidste uge igen til et event hos Jewlscph, som du kan læse om i min uge #08, men en bekendt sendte mig lige linket til en lille artikel i BT som du kan læse her. 

img_5597(Jeg bliver aldrig træt af Londons pastel farvede huse)

pa210342(Glutenfri scones og te i Liberty’s cafe)

 img_1912 (Den fine blomsterbutik hos Liberty)

img_1827(Lufthavns tradition: økologisk smoothie og glutenfri sandwhich fra Joy & The Juice, sammen med min uundværlige bumbag fra Daniel Silfen og taske fra Adax)

img_1755(Mig og to af mine yndlings kollegaer Rasmus Flensborg og Peder Bille brainstormer pt. på et ret skønt nyt samarbejde. Vi ved ikke helt hvad det er i nu)

d5dfa0795c224418a9f90a9bfb59a61a(Min kæreste og jeg går og drømmer om at lave nyt køkken. Elsker det her køkken lavet af Reform!)

pa160283-1(En smuk smuk efterårsbuket jeg fik forleden dag af min dejlige kæreste. Buketten er fra Den Unikke Have)

   

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny rabatkode til de lækreste styles!