3 veganske retter der skal prøves

min uge #01

IMG_8278 (de smukkeste solnedgange i København får man, hvis man går aftentur på Bryggen)

Min uge (sidste uge) var dejlig og fyldt med sunde oplevelser, og gode mennesker. Især fredag aften, da jeg cyklede hjem fra 10’øren, efter en hel dag på Copenhagen Yoga Festival, var særlig magisk, og helt utrolig lun. Selvom det var sent badede folk stadig på Bryggen, og der var en hel sydlandsk stemning.

IMG_8539 (Jeg fik denne smukke smoothieball til morgenmad første dag på Copenhagen Yoga Festival)

IMG_8572 ( Copenhagen Yoga Festival når den er smukkest)

IMG_8589 (yoga og en masse dejlige glade mennesker på Copenhagen Yoga Festival)

IMG_8596(Jeg opdagede en ny Kombucha!)

Kombucha er noget af det sundeste du kan drikke for din tarmflora, så det er lige noget for mig! Årstiderne har lavet de dejligste Kombucha sodavand man kan bestille lige her! Du kan også nemt lave din egen Kombucha! Min gode veninde Josefine, som blogger for yogamor.dk har delt en nem opskrift her!

IMG_7562 (morgenmad på Bagerdygtig, som laver de dejligste glutenfri boller, kager og winerbrød)

IMG_7707(noget af holdet til min næste spillefilm, “Mens vi lever”)

IMG_8228(min først LP)

Jeg har været inde og se forestillingen Tove Tove Tove på Det Kongelige Teater! Jeg kan virkelig anbefale den! Jeg både grinede og græd, og det kom fuldstændig bag på mig, at jeg blev så rørt. Musikken var fantastisk, og jeg købte min første LP. Jeg har haft en pladespiller i flere år jeg har bare ikke fået den sat op. Det skal snart fuldføres!

IMG_8705( mini pinis, et magisk bryllup og en smuk taske fra Adax)

Jeg var også til et magisk bryllup, hvor vielsen fandt sted i Frederiksberg have. Noget af det fineste jeg længe har været med til. Jeg skal nok vise jer flere billeder der fra.

   

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 veganske retter der skal prøves