TIP OM BILLIGT TRÆNINGSTØJ I DENNE WEEKEND!!!

Min sommerferie i Danmark var helt fortryllende.

IMG_6901

Det sidste halve år har jeg filmet i udlandet og har pendlet mellem London og Island. Det har været helt fantastisk, men jeg kunne mærke, at jeg mere end nogensinde før havde brug for, at holde hele min sommerferie i Danmark. Og det er en af de bedste beslutninger jeg nogensinde har taget! For hvorfor er det man rejser væk i lige netop de måneder, hvor Danmark er aller bedst? Jeg elsker den danske sommer! også når det regner! Eller måske har jeg bare abstinenser, fordi jeg i virkeligheden har haft en lille smule hjemve. Indrømmet 🙂

Heldigvis var min kæreste enig med mig i at blive hjemme, og holde hele vores Sommerferie i Danmark, så vi valgte først at tage til Rørvig i mine forældres sommerhus. Og derefter i midt Jylland for blandt andet at gå på Hærvejen, hvilket er noget af det smukkeste jeg har prøvet. Desværre så smukt at jeg ofte fuldkommen glemte at tage billeder, så har slet ikke nok billeder at vise fra selve gåturen. Men nedenfor kan i se et udpluk af billeder, jeg har fra både Rørvig og Jylland.

IMG_6238

Vores sommerhus i Rørvig ligger inde i en smuk plantage, som ligner en skov taget ud af Ronja Røverdatter eventyret. Hver morgen cykler vi ned igennem de små bakkede stier, inde imellem træerne, for at komme ned og morgenbade i det smukkeste og klareste vand. Elsker stranden i Rørvig.

IMG_6458IMG_6261IMG_6452

IMG_7061

Nogle morgener var vi oppe allerede kl. 04, for at cykle ud til Paradisbugten, for at fiske og se solopgangen bag træerne. Selv om det er ret hårdt lige når man skal stå op, er det nogle af de bedste minder jeg sidder tilbage med nu. Stilheden og det spejlblankevand er det skønneste jeg ved. Og selvfølgelig tog vi os en stor morfar senere på dagen.

IMG_6809IMG_6794IMG_6804

Det meste af vores ferie i Rørvig gik med at gå eller cykle lange hyggelige ture, læse bøger, spise kager og lave god sund mad. Jeg læste blandt andet “Gennemblødt”, den helt nye og meget omtale bog om menstruation! Den var i mine øjne helt genial, og du kan læse min anmeldelse HER! IMG_6850IMG_6966IMG_6516IMG_6971

Et af mine yndlings steder i Rørvig lige nu er et af de huse der blæste helt omkuld under stormen i 2014. Det er jo egentlig en meget tragisk historie, men stedet og huset har nu udfoldet sig til det fineste lille kunstner galleri, og jeg elsker at komme der. Det er et helt magisk sted.

IMG_6602IMG_6576IMG_6582IMG_6586IMG_6594IMG_6561Jeg elsker at lave mad! Og noget af det jeg er aller mest vild med i vores sommerhus i Rørvig, er at vi laver det meste af vores mad udenfor. Og ja det gør vi også når det regner! Vi har simpelthen et lille udendørs køkken hvor vi står og snitter og hakker i mens fuglene kvidre. Det skal jeg helt sikker have hvis jeg en gange flytter i hus. Et udendørs køkken!

IMG_7341IMG_6722IMG_6715IMG_6751

I Jylland gik vi på den fine danske Hærvej , som også bliver kaldt den danske Kamino. Hvis du ikke kender til Hærvejen kan du læse lidt om dens historie HER! Det er en tur jeg meget varmt kan anbefale, især den danske hede imponerede mig helt vildt. Vi gik kun et lille stykke af ruten og boede på Moselundgaard, som er det fineste hestehotel. Elskede hvert et sekund og fik helt lyst til at flytte på landet. Her er et link til gårdens B&B hvis du skulle være interesseret.

IMG_7092IMG_7108IMG_7119IMG_7120IMG_7135IMG_7168IMG_7242IMG_7194IMG_7223IMG_7255IMG_7278

Det er helt sikkert ikke sidste gang, jeg holder hele min sommerferie i Danmark… Tusind tak for denne dejlige ferie og sommer… nu har jeg endelig tid til at komme ordenligt igang med bloggen her, som jeg har glædet mig helt vildt meget til 🙂 Tak fordi du læser med…

IMG_7219

   

1 comment

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TIP OM BILLIGT TRÆNINGSTØJ I DENNE WEEKEND!!!