Her er vinderen af billetter til Copenhagen Yogafestival 2016

Lyserød sommerkjole, knæstrømper og nye vintage solbriller

IMG_8456

Jeg ved godt at mine outfitsindlæg, ikke helt er ligesom mange af de andre bloggeres, fordi jeg ikke altid kan linke til steder, hvor man kan købe mit tøj. Men jeg håber alligevel i kan bruge det som inspiration.

Kjolen her har jeg fundet på ‘portobello vintage market’ i London, i den bod der hedder Bsilk. Bridget, som har boden, plejer at sætte den op nede under broen tæt ved Ladbroke Grove. Prøv at spørg efter den, når du er kommet hen til boderne.

Det er svært at se på billederne men på lommen er der faktisk en lille pige der maler, så den bliver nok min atelierkjole.

Solbrillerne er vintage, og jeg har lige købt dem idag til 300 kr. i min yndlings vintage butik, Beybeylove på Vesterbro, Valdemarsgade 36, 1665 kbh V

Skoene er et par år gamle fra Shoe Biz Copenhagen! De laver dem i mange forskellige farver.

IMG_8476IMG_8459 IMG_8477

   

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Her er vinderen af billetter til Copenhagen Yogafestival 2016