Lækkert udsalg i smukke farver.

London launch og glimmer sko

fortitudelondonparty008

( All photos by Celine Chaplin )

I sidste uge var jeg i London (et mini smut) for at mødes med mine Fortitude kollegaer til en middag og en drink. Det var bare så dejligt at se dem igen. Og hvor er jeg bare glad for at sæson 2 bliver taget så godt imod. Jeg bliver simpelthen bombarderet med dejlige og positive tweets på Twitter. Jeg glæder mig til den kommer til Danmark.

Mit outfit var en Ganni T-shirt købt hos Boozt på udsalg. Jeg kan faktisk bedst lide deres T-shirts i store størrelser. Den her er f.eks large. Min nederdel er en ret så eventyrlig vintagenederdel jeg fandt på “The Portobello Market” i sommers. Til ingen penge. Tror den kostede 80 kr. Tasken er en gammel en fra DANSK som jeg aldrig rigtig bliver træt af. Og mine nye vidunderlige glitter sko  er fra LFshoes. Hold op hvor jeg elsker de sko. De er ikke bare monster pæne og sjove! Man går også fuldstændig fantastisk i dem.

fortitudelondonparty007

fortitudelondonparty004

Mig og min tranebærjuice (den bedste drink hvis man ikke drikker alkohol og samtidig skal bekæmpe en blærebetændelse) sammen med to af de dejligste jeg kender. Alexandra Moen (Petra) og Veronca Echegui (Elena). De er blevet nogle af mine aller bedste venner.

fortitudelondonparty001fortitudelondonparty002fortitudelondonparty011

Her står jeg sammen med men gode ven og kollega Edvin Endre, som spiller min lillebror (Rune) i Fortitude.

Tak fordi du lige kiggede forbi, jeg håber du får en dejlig weekend.

   

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækkert udsalg i smukke farver.