Det her skal jeg helt sikkert prøve!

Kulturnat – kun for pensionister og børnefamilier ?

skaermbillede-2016-10-04-kl-14-01-38Det er faktisk et par år siden jeg har været med til kulturnatten. Egentlig synes jeg det kan være vildt hyggeligt at tage af sted, men samtidig synes jeg der er aaalt for meget at vælge mellem. Jeg er lidt druknet i alle valgmulighederne i det kæmpe program og er endt med bare at lave noget helt andet.

Der er tit så mange mennesker, at jeg kan få helt klaus af at tænke på det. Pensionister og børnefamilier i ét væk. Sådan husker jeg det i hvert fald.

skaermbillede-2016-10-04-kl-14-01-24(Kulturnatten har arrangementer i alle dele af byen!)

Men men men, efter kulturnatten opdager jeg næsten altid et par arrangementer, som jeg alligevel ville ønske, jeg var taget til. Hvis man finder nogle ting på forhånd og går målrettet efter det, så er der altså nogle ret unikke oplevelser at hente. Så nu har jeg lagt mig i selen og prøvet at vælge nogle ting ud, som jeg synes kunne være fede. Programmet med over 600 arrangementer er stadig pænt uoverskueligt, men der er nogle unikke events imellem, som som man ikke kan opleve resten af året. Og dem tænkte jeg at I lige så godt kunne få glæde af også. Del endelig tips den anden vej hvis I planlægger at tage til kulturnat!

Traditionen tro er der kulturnat lige op til efterårsferien (hvis man er så heldig at have sådan noget), i år den er det Fredag d. 14. oktober.

Jeg tænker at kigge forbi her:

Rundvisning hos Den Danske Frimurerorden

Kl.18:00-22:00, Østerbro, læs mere her

Her kan man komme ind bag de normalt lukkede døre til en rundvisning. De siger selv, at de ikke er “en hemmelig organisation, men en organisation med hemmeligheder” og for mig har der også altid været en del mystik forbundet med frimurerne. Jeg kigger altid nysgerrigt efter de fornemme herrer i pingvin-suits, der ofte står og summer foran de majestætiske søjler på Blegdamsvej.

 

Undervandskoncert og chill i Hillerødgade Bad og Hal

Kl.19:45-00:00, Nørrebro, læs mere her

Okay, det her lyder virkelig virkelig fedt! Hillerødgade svømmehal bliver omdannet til et “vådt, mørkt, musikalsk og sanseligt chill-out”, hvor der vil være beats og lydkollager fra undervandshøjtalere, flydende, farvede lysæg (jeg aner ikke hvad ‘lysæg’ er, men det lyder fedt, haha) og snacks ved bassinkanten. Husk badetøj og håndklæde.

kulturnat(Foto fra AOK fra sidste års undervandskoncert på Hillerødgade)

Gadefest i Carlsberg Byen

Kl.18:00-00:00, Vesterbro, læs mere her

Der er godt nok sket meget her det seneste år! Jeg har ikke rigtig oplevet det nye område endnu. Egentlig tænker jeg bare at gå rundt og se de nye omgivelser og mærke stemningen, der skulle både være lyskunst på de gamle skorstene, loungemusik, grill, øl og varm kaffe. Men man kan også finde en række events og talks derude samme aften.

De fleste af arrangementerne kræver et kulturpas (som også gælder til al offentlig transport), som kan købes for 90 kr. i alle 7-Eleven butikker i hovedstadsområdet eller online her.

Lige for en god ordens skyld; dette indlæg er ikke sponsoreret – men bare et tip om nogle gode, billige kulturoplevelser 🙂

   

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det her skal jeg helt sikkert prøve!