Vegansk Julesteg

Kan en blog være andet end overfladisk og materialistisk? Jeg har delt mine bedste indlæg fra 2016!

pb240794Kære søde læsere

Jeg håber i har haft en dejlig Jul og er kommet godt ind i det nye år 🙂

Jeg har haft lidt svært ved at blogge i den seneste tid, fordi det simpelthen har påvirket mig så meget med alt det forfærdelige der sker ude i verden. Jeg ved godt at der sker forfærdelige ting hver eneste dag, men billeder af fortabte børn fra Aleppo har siddet printet fast i mit hoved.

Nogle gange kan det føles så meningsløst og overfladisk at blogge, og jeg kan virkelig længes efter at lave noget, hvor man virkelig kan se at man gør en forskel.

Men noget af det jeg elsker ved at have en blog, er at jeg rent faktisk HAR en stemme og mulighed for at sige noget vigtigt højt. Og jeg ved jo godt at man ikke kan holde ud at læse en blog om ulykker eller sygdom hele tiden. De fleste læser blogs for at koble lidt fra og drømme sig væk. Vi bliver jo rigeligt bombarderet med nyheder, dårlig samvittighed og magtesløshed alle andre steder.

Men den perfekte blog for mig formår alligevel også at gøre en forskel, selvom den det meste af tiden skal være ren underholdning og inspiration.

Det vil jeg forsøge at blive endnu bedre til i 2017.

Her kan du læse nogle af mine mest læste indlæg fra 2016 🙂 En blandet landhandel, hvis jeg selv skal sige det. Både lidt overfladisk og lidt vigtigt.

I er altid meget meget velkommen til at skrive til mig, hvis der er noget i gerne vil have jeg skriver om 🙂 Det er så dejligt at høre fra jer!


Her er mine udvalgte indlæg.

Jeg linker til dem et ad gangen.

Rigtig god fornøjelse:

Igår levede jeg livet idag afsoner jeg min straf – Livet som kronisk syg.

Link til indlægget her!

edit1

Glem alt om SLANKEkur her er nemlig en TANKEkur!

Link til indlægget her!

IMG_4821

Nem Glutenfri Cheesecake.

Link til indlægget her!

IMG_6282

Min uge #08

Link til indlæg her!

pa110202

Genopdag dit kvarter med en fabelagtig app!

Link til indlægget her!

IMG_0224

Veganer – Er det det værd?

Link til indlægget her!

IMG_9206

Spis din by – en vidunderlig app du må eje!

Link til indlægget her!

IMG_9131

   

5 comments

 • Forstår godt dine tanker. Dejligt at høre nogle, som går med de samme tanker som en selv (har lige startet en blog). Jeg vil også så gerne prøve at skrive noget, som har betydning, men når det er sagt, er de små “overfladiske” indlæg også skønne at læse en gang imellem 🙂
  Kh Anna fra https://tyvertragedien.wordpress.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • mimomimo

   Ja nemlig 🙂
   Sikke en fin blog du har lavet. Rigtig fine tanker du deler i din første post.
   Måske kunne det være godt for din blog med lidt flere billeder. Hvis du ikke har et kamera kan du tage dem fra Pinterest eller nettet. Du skal selvfølgleig bare skrive hvor du låner dem fra 🙂
   Held og lykke på din vej.
   VH Mia

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gør mig præcis de samme tanker 🙂 Faktisk også lidt af et nytårsforsæt, om jeg kan bruge min stemme endnu mere på bloggen, så jeg gør en forskel ved at dele ud af mine personlige oplevelser, hvad livet har lært mig, og hvordan man i det små kan gøre en forskel for sin egen familie og andre. Mine hverdagsoplevelser på bloggen er som regel helt gratis og noget, som alle kan opleve ved bare at være nærværende 🙂 Nå, det kan blive en helt roman det her 😉 God dag til dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • mimomimo

   Hej Astrid

   Tusind tak fordi du læser med og sikke en fin blog du har 🙂

   Og ja nemlig på den måde gør du jo også en forskel ved at inspirere andre 🙂

   God dag til dig også 🙂

   Varme hilsner Mia

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mange tak 🙂 God dag. Kh. Astrid

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vegansk Julesteg