Mine yndlings smækbukser er sat ned !!!

Jeg skal med til #goals i København!

ahr0ccuzqsuyriuyrmnhcmxhy2hsb2uuzgslmkz3cc1jb250zw50jtjgdxbsb2fkcyuyrjiwmtclmkywmsuyrje1otc1mtkwxzewmtuznzc5odi3nza3mju1xzi5mjk2ody3mtqymjczmjuxmddfby03nzv4mta5ns5qcgc

Den 26 Januar skal jeg med til det her foredrag #goals, fordi jeg nogen gange kan skuffe mig selv, når jeg ikke når mine mål. Og fordi jeg nogle gange glemmer at følge og lytte til mine inderste drømme og mavefornemmelser. Hvad er det egentlig for et liv jeg ønsker mig?

Min veninde Carla har sat sig for den smukkeste mission. Hun har (sammen med sin mor) udviklet en virkelig fin visions-kalender, som hjælper dig til at sætte nye mål og nå dem, måned for måned. Og nu holder de sammen en række foredrag, hvor du både kan lære at sætte sande og sunde mål, og hvordan du selv kan manifesterer og nå dine største drømme.

Lige et foredrag for mig, glæder mig helt vildt. Måske ses vi derhenne 🙂

Facts om foredraget #goals:

Dato: 26. Januar
Tid: kl. 20.00 – 21.00 
Sted: Nørrebro Teater
Billetter
Pris: 195 kr.

Her kan du læse mere om det hele!

   

4 comments

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine yndlings smækbukser er sat ned !!!