Glutenfri veganske brombærmuffins på 20 min.

Jeg sælger mit tøj idag og imorgen på Værnedamsvej, sammen med 42 andre “kendte” kvinder!

image

Jeg har i et par år været en del af Fashionrelases , hvor kendte kvinder (ikke at jeg føler mig særlig kendt haha) kan sælge deres tøj og donere en stor del af pengene til velgørenhed. Man kan købe tøjet året rundt inde på hjemmesiden, men hvert år holder vi også nogle store loppemarkeder, hvor vi skiftes til at stå og sælge. Idag og imorgen afholdes det på Værnedamsvej 4 inde i gården! Kom kom kom!!! Her er så sindsygt meget!imageimage

Her står Sidsel med et par Chanel sko (man kan slet ikke se dem på billedet) Sidsel er kendt fra beauty webshoppen og brandet Undtoldsecretz

Idag er der også Værnedamsvej årlige markede fyldt med boder, loppefund, god mad og hyggelig stemning!

imageimage

   

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glutenfri veganske brombærmuffins på 20 min.