Nogle tager til modeuge - andre tager til Yama Yoga weekend.

I aften strikkes ensomheden væk til “Den store strikkefest” i Kødbyen.

img_5250

Foto: Fine strikkede dukker af Laura Dalgaard

Alle føler sig ensomme nogle gange. Især i disse tider hvor meget af vores kommunikation foregår over nettet. Du kan sagtens have mange venner og bekendte og alligevel føle dig ensom. Det har jeg selv oplevet i perioder. Og når jeg oplever det er kreativitet min udvej. Derfor vil jeg virkelig gerne bakke op omkring Storestrikkefest i Kødbyen i aften kl. 19 arrangeret af Innocent og Røde Kors. Jeg kan desværre ikke selv komme men måske er det noget for dig?

Nedenfor kan du læse meget mere om eventet 🙂

Mange tør ikke fortælle, hvis de er ensomme. Men det skal der laves om på – vil du være med?

Så kom med til den Store Strikkefest i Kødbyen, onsdag den 8. februar 2017  kl. 19.

Her kan du blive bedre til at strikke og samtidig tanke op på karmakontoen. Hiv endelig din mor, søster, mormor eller en veninde med. Det bliver en aften med masser af grin, sladder, strik og ikke mindst et fabelagtigt spil banko. Vi lover, at der er fantastiske gevinster til de heldige med fuld plade, og der er både strikkeopskrifter til nybergynderne og til de hardcore, der allerede strikker på livet løs hjemme i sofaen.

Vi serverer sunde lækkerier fra innocent og lidt finger food til hyggen.

Sidste år blev der strikket flere end 50.000 huer til innocentflaskerne i hele Danmark – og i år går vi selvfølgelig efter at stikke rekorden med et mål om 80.000 farverige huer. Og med de frysende temperaturer, der er over København i disse dage, bliver flaskerne stensikkert glade for de varme strikhuer. For hver hue får Røde Kors 2 kroner, der hjælper unge og ældre ud af ensomheden med besøgsvenner og hygge i den mørke vintertid. Tilsammen bliver det til mange penge, når vi i fællesskab finder strikkepindene frem.

Hvad

Den Store Strikkefest

Hvornår

Den 8. februar 2017 kl. 19-21

Hvor

SOHO (i caféen)

Flæsketorvet 68,1
1711 København V

   

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nogle tager til modeuge - andre tager til Yama Yoga weekend.