Sæt farve på dit vand!

Glitter og 70’er vibes

14256693_10209349067337042_855749426_n

(En veninde og jeg foreviget til åbningsfesten for nogle år siden, da temaet var 1700-tallet)

Lige om lidt løber (endnu) en festival af stablen. Golden Days Festival har eksisteret i mange år, men der er stadig rigtig mange, der ikke kender den. Og det er synd, for der er altid masser af fede og anderledes arrangementer på programmet både i og uden for København. Det er en historisk festival der har et nyt tema hvert år. I år handler det om 70’erne og man kan bl.a. både høre 70’er lyrik og drikke Gammel Dansk på Borgerkroen, se ‘Bennys Badekar’ “hjemme” hos Benny i Høje Gladsaxe og – vigtigst af alt – komme til den fedeste åbningsfest på Vega!

Jeg elsker en god dansefest næsten lige så meget som jeg elsker en god udklædningsfest! Det er bare som om der ikke er den samme vibe omkring en klæd-ud-fest, efter man er blevet voksen. Sådan en omgang tvungen udklædning til en housewarming hvor halvdelen af gæsterne ikke kender hinanden, kan hurtigt blive en lidt tam fornøjelse hvis ikke alle er med på den. Sådan er det ikke til Golden Days’ fester – her går de all in og det bliver virkelig gjort med stil!

Jeg har været til flere af festivalens åbningsfester og de skuffer aldrig! Der er virkelig gjort noget ud af det med pynt, performances, god musik (i år kommer bl.a. Vinnie Who og DJ’er) og drinks der matcher temaet. Jeg ved bare at der kommer til at gå alvorlig disco i den og hvis jeg ikke skulle til en 30-års fødselsdag, jeg gad virkelig godt med på fredag! Man kan købe billetter til ‘Discoteque’ festen her.

 

   

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sæt farve på dit vand!