Tøj man aldrig tager af igen, når man først har fået det på.

Glitter Gør mig Giga Glad – de her Glimmersko er for vilde!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHvis jeg skulle vælge én slags tøj, som jeg altid skulle gå i, skulle det være buksedragter. Og skulle jeg vælge et eneste par sko jeg altid skulle have på, skulle det helt klart være de her fine sølvsko fra L’F Shoes. De er såååå rare at have på! Jeg er kæmpe fan af farver og glitter, og går faktisk sjældent i helt sort. Jeg kan bedst lide når det er lidt festligt selvom det er hverdag, så glimmersko er genialt, fordi de pifter selv det mest kedelige outfit op. Buksedragter er bare helt utrolige behagelige at have på, og så man kan spise sig propmæt uden at noget strammer. Kæmpe optur! Jeg finder de fleste af mine buksedragter på Portobello Vintage Marked i London, hos min yndlings bod; B’silk. (Jeg har skrevet lidt om boden og markedet i min Notting Hill guide her) 

OLYMPUS DIGITAL CAMERADe fineste sølv støvletter fra L’F  SHOES kan købes her!  Jeg har netop forelsket mig fuldstændig i det her mærke, og kan virkelig anbefale deres sko. De er allesammen designet af Licia Florio og er i virkelig god kvalitet. Jeg elsker deres smukke og finurlige look. Vil have dem allesammen!!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Rnglish recab:

If I had to choose one kind of clothes that I always had to wear, it would be jumpsuits. And if I had to choose one pair of shoes I always had to wear, it should be these fine silver shoes from L’F Shoes. I am huge fan of colors and glitter, and I actually rarely dress completely black. I like it best when it’s a little festive although it is everyday, so glitter shoes are brilliant because they can brighten up even the most boring outfit. Jumpsuits are just incredible comfortable to wear, and you can eat all you want! I find most of my jumpsuits at the Portobello Vintage Market in London, with my favorite booth; B’silk. (I’ve written a little about the stall and market in my Notting Hill guide)

The finest silver booties from L’F SHOES can be purchased here! I just love this brand so much and can highly recommend their shoes. They are all amazing quality and designed by Licia Florio. I love their beautiful and whimsical look. Want them all !!!

   

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tøj man aldrig tager af igen, når man først har fået det på.