Behageligt & Elegant.

Giv julegaver der virkelig giver mening!

christmas-love-quotes-hd-wallpaperDet er ved at være tid til at forkæle hinanden med gaver og her har jeg samlet de fineste af slagsen. Der er virkelig nogle fuldstændig fantastiske og unikke gaver imellem. I min familie, er vi i år blevet enige om, at vores gaver er “at vi har hinanden”, og vi kan derfor bruge pengene på noget “mere” meningsfuldt. Gaverne nedenfor står i tilfældig rækkefølge så tjek dem allesammen ud. Du kan blandt andet give dit eget barn “selve naturen” eller give et andet barn en mor i julegave! Ret vildt ikke!!!

Beskyt et barn alene på flugt med Dansk Flytninge Hjælp

Køb dine gaver her og pengene går ubeskåret til flygtninge eller hjælp en hel familie på flugt med rent drikkevand.

Gaver som forandre verden med Folkekirkens nødhjælp. 

Når du køber julegaven hos Folkekirkens nødhjælp, sender de et flot gavekort hjem til dig, så du har noget at lægge under juletræet. Selve gaven giver vi til en fattig familie, hvis liv du forandrer for altid. Du kan blandt andet give en ged, en skolebænk eller starte en virksomhed.

Giv med hjertet sammen med Røde Kors

Hjælp andre til at få en glædelig jul ved at støtte med et beløb eller køb en gave hos Norges rødekors og modtag et gavebevis du kan lægge under træet. Du kan også hjælpe og støtte civile i Aleppo som har akut brug for hjælp netop nu.

Red menneske liv og giv Verdensgaver fra Unisef

Her kan du støtte med noget så simpelt som varme tæpper, medicin, myggenet eller vintertøj.

Hjælp en dansk familie sammen med Dansk Folkehjælp

Du kan hjælpe og glæde en dansk familie som ikke selv har råd til Jul. Det er svært at forestille sig at vokse om uden juletræ og juletraditioner.

Spred juleglæde til verdens børn sammen med Red Barnet

Denne gavemulighed henvender sig mest til firmaer eller personer der har mulighed for at støtte med et lidt større beløb.

Giv et fadderskab til en du holder af fra SOS – Børnebyerne

Et fadderskab er en gave, der giver mening – både for det barn, du hjælper og for den som modtager gaven. Med et fadderskab, giver du nogle af verdens mest udsatte børn et nyt og kærligt hjem, en uddannelse – og ikke mindst en mor – i en SOS-børneby. Al det, der skal til, for at barnet får en tryg barndom og kan klare sig selv som voksen.

Køb et stykke regnskov og hjælp Verdens Skove

Ved at købe et regnskovscertifikat, er du med til at beskytte et konkret regnskovsområde i det sydlige Nicaragua. Med et regnskovscertifikat har du et konkret bevis på, at du har støttet en sag, som har stor betydning for klodens miljø. Du med til at mindske udledningen af CO2 og sikre levesteder for truede plante- og dyrearter.

Giv klimaet en chance sammen med Greenpeace

Giv dit barn selve naturen i julegave! Køb den hos Danmarks Naturfredningsforening

Et medlemskab af Natur & Ungdom giver naturoplevelser, indsigt, fællesskab, interesser, viden, venner og engagement. Holdbarheden er mindst et år – ja, måske endda hele livet!

Giv håb til dyrerne sammen med Dyrenesbeskyttelse

Du modtager en pakke med et flot gavekort og det seneste medlemsblad “Dyrevennen”. Køber du et juniorgavemedlemskab, sender vi også et fint gavekort, så modtageren kan få adgang til Dyrenes Beskyttelses nye digitale børneunivers med masser af artikler, videoer, opgaver og tegnekonkurrencer.

   

2 comments

 • May

  Verdens bedste julegave ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • mimomimo

   Ja ikke, jeg elsker selv at give og købe gaver. Jeg elsker at pakke dem ind og skrive kort haha. Så måske køber jeg også et par enkelte konkrete gaver ved siden af, hvis jeg falder over det helt rigtige. I virkeligheden har de fleste af os jo råd til begge dele, hvis vi bare ikke køber for dyre gaver <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Behageligt & Elegant.