Skattejagt for voksne - en app der gør hverdagen magisk!

Flere fede events til weekenden!

skaermbillede-2016-10-11-kl-11-18-13(Fra sidste års kulturnat, fundet på kulturnat’s Instagram)

Siden jeg begyndte at researche på fede events til kulturnatten, har jeg haft svært ved at begrænse mig! Jeg ville egentlig bare finde 3 ting at tage til, for tænker heller ikke at jeg kan overkomme mere på én aften. Men nu hvor jeg er begyndt at trawle programmet igennem, så kunne jeg jo ligeså godt tippe jer om et par andre fede events, som ikke klarede sig ind på min private top 3. Så slipper I også for at sætte jer ind i alle 600 arrangementer, haha!

Kulturnatten er som sagt på fredag den 14. oktober og i sidste uge tippede jeg bl.a. om street fest i Carlsberg Byen og undervands chill-out i en svømmehal på Nørrebro, det kan du se her

glyp(Det altid betagende Glyptotek, foto fra Glyptotekets hjemmeside)

Fortællinger under åben stjernehimmel på Glyptoteket

Kl.19:30-22:20, Vesterbro, læs mere her.

Okay, det er ikke meget information man får om dette arrangement, men de 2 linjer der er, er nok til at gøre mig hooked! Glyptoteket inviterer op på deres tagterrassen i mørket under stjernerne (krydser fingre for klart vejr), hvor du lægger dig til rette på ryggen og lytter til historier om det uendelige univers. Og så kan du jo gå på opdagelse i Glyptotekets smukke rum og samlinger bagefter.

kulturnat2(Foto fra Kulturnattens hjemmeside)

På cykeltur på en nedlagt jernbane på Amager

Kl.18:00-22:00, København S, læs mere her

Et lidt anderledes arrangement, der lyder sjovt – måske særligt hvis man har et barn med. På kulturnatten kan du komme ud og cykle på en skinnecykel fra 1930’erne på den nedlagte jernbane på Amager. Der er lys på cyklerne og så er det bare afsted ud i mørket!

frelser2(Det smukke frelsertårn, foto fra AOK)

Snoet udsigt over Københavns tage fra Vor Frelsers Kirke

Kl.18:00-00:00, København K, læs mere her 

Turen op i Vor Frelsers Kirkes gyldne, snoede tårn er altid en kæmpe oplevelse; nervepirrende, men virkelig flot! Jeg forestiller mig at udsigten over et lysende København på sådan en efterårsaften må være helt fantastisk!

De fleste af arrangementerne kræver et kulturpas (som også gælder til al offentlig transport), som kan købes for 90 kr. i alle 7-Eleven butikker i hovedstadsområdet eller online lige her.

Og igen, for en god ordens skyld; dette indlæg er ikke sponsoreret – men bare et tip om nogle gode, billige kulturoplevelser 🙂

 

Følg mig på InstagramFacebookTwitter eller Snapchat under miajexen!

   

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skattejagt for voksne - en app der gør hverdagen magisk!