Ønsker til soveværelset til gode priser.

Fem ting jeg vil gøre i December!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

For hver måned plejer jeg, at sætte mig selv 5 simple målsætninger. Det er noget jeg har gjort i nogle år, og jeg synes min hverdag bliver bedre af det. Jeg har egentlig altid følt det var en meget privat sag, men efter lidt tænke tid er jeg blevet enig med mig selv om, at jeg gerne vil dele mine månedlige mål med jer. Så velkommen til min nye føljeton:  5 ting jeg vil gøre…

Det er vigtigt at målene både er simple og overskuelige. Og endnu mere vigtigt at jeg ikke slår mig selv oven i hovede hvis jeg ikke når dem. Du kan jo sætte dine egne mål hver måned eller hoppe med på mine.

Jeg vil prøve at komme tidligt op og lave mindst 1 solhilsen hver morgen.

Jeg er kommet fuldstændig ud af min gode yogarytme. Det ærgrer mig helt vildt for det er uden tvivl noget af det sundeste jeg kan gøre for mig selv. Men jeg ved, at kommer jeg først ned på måtten (bare for at lave en enkel solhilsen), så får jeg lyst til mere! Og det ender for det meste med jeg får lavet en halv times yoga. Så ned på den måtte Mia! 

Jeg vil virkelig NYDE alle de søde sager jeg spiser gennem December måned.

Som i ved kan jeg ikke så godt tåle både gluten, mælkeprodukter, sukker og stivelse. (På grund af min Colitis) Men jeg kan ikke holde mig fra det. Og slet ikke i December. Jeg er et kæmpe madøre og elsker søde sager. Så de søde sager, jeg vælger at forkæle mig selv med i December måned, vil jeg virkelig nyde uden nogen som helst dårlig samvittighed 

Jeg vil give mig selv en lille ansigts og hovedebunds massage, hver aften inden jeg skal sove. Mens jeg massere, vil jeg tænke på alt det jeg er taknemmelig for.

Det er hårdt for huden og håret at blive sminket hver dag når jeg filmer. Og jeg bliver så helt utroligt træt i mit ansigt når jeg har alt den sminke på. Jeg elsker i øvrigt aften ritualer hvor man lige samler tankerne i stedet for at ligge og stirre ind i en skærm.

Jeg vil HUSKE at tage min HUSK og alle mine vitamin piller. 

HUSK er loppefrøskaller som hjælper min mave ved at lægge en slimhinde i tarmene. På det sidste har jeg fuldstændig glemt at tage både det og mine vitaminpiller. Sådan noget sker typisk for mig, når jeg arbejder i udlandet, bor i nye omgivelser og lige skal finde min rytme. 

Jeg vil sørger for ALTID at have mønter/sedler på mig, så jeg kan give hjemløse penge.

Det er et kæmpe problem for alle de hjemløse at vi ikke længere har kontanter på os. Vi må aldrig glemme at ingen vælger så forfærdelig en skæbne selv. Her i Budapest er der mange flere hjemløse end i København. Det gør så ondt at se dem ligge og sidde på gaden i den bidende kulde. Vi har allesammen råd til at give lidt til dem der virkelig er i nød! 

Det var mine 5 mål for December måned.

Håber i får den dejligste weekend! Rigtig god Lørdag, og tusind tak fordi du læste med.

English recap:

Every month I give myself  5 simple goals. It is something I have done for some years now, and it helps me a lot. I’ve actually always felt it was a very private matter, but after a little thinking time, I agreed with myself that I want to share my monthly goals with you. So welcome to my new serialized: 5 things I want to do …

It is important that the goals are both simple and manageable. You can of course make your own goals every month or jump on mine.

I’ll try to get up early and make at least one sun salutation each morning.

Yoga is the best I can do for myself. And if I make it to the mat (just to do one single stretch) I normally end up doing at least half-hour of yoga. So down on that mat Mia!

I will enjoy all the sweets I eat with out feeling guilty.

I can’t eat gluten, dairy products and sugar because of my Colitis but sometimes I just have to do it anyway. 

I will give myself a little facial and scalp massage every night before going to sleep. While I massage, I will think of all that I am grateful for.

It is hard for the skin and hair to wear all the make up I have to when I am filming. And I get so incredibly tired in my face when I have all the makeup on. I love evening rituals where you can collect your thoughts instead of staring into a screen.

I will remember to take my HUSK and all my vitamin pills.

HUSK helps my stomach and lately I have completely forgotten to take both that and my vitamin pills. 

I will make sure to ALWAYS  have coins on me so I can give homeless people money.

It is a huge problem for all the homeless that we no longer have cash on us. We must never forget that no one chooses such a terrible fate them self. Here in Budapest there are many more homeless than in Copenhagen. It hurts so much to see them lie and sit on the street in the biting cold. We all can afford to give a little to those who really are in need!

This was my 5 goals for December.

Hope you get the most beautiful weekend and thank you for reading this.

 

 

 

 

   

2 comments

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ønsker til soveværelset til gode priser.