Helsedoktoren slår til igen! - Sådan booster du din smoothie!

Dine særheder er din styrke.

_JMS6368Foto af Johanne Stoffersen

Som barn følte jeg mig ofte forkert, fordi jeg var så følsom. Jeg brugte utrolig meget energi på at skjule det. Lige indtil den dag jeg fandt ud af, at jeg kunne noget, de andre ikke kunne. Det skete da jeg blev introduceret til drama og jeg husker det virkelig tydeligt. Jeg havde nemlig tilgang til mine følelser på en helt anden måde end de andre børn på holdet.

I dag lever jeg, så at sige, af mine følelser og selvom jeg stadig engang imellem kan føle mig forkert, så ved jeg nu, at det også er min største styrke. Jeg er så lykkelig for, at jeg har fået en ’særhed’, som gør det muligt for mig at udtrykke mig kreativt og kunstnerisk.

Derfor var jeg helt glad i låget, da jeg i mandags var til screening på den nye Tim Burton film, “Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children”. Den handler nemlig lige præcis om det her med, at du skal holde fast i det, der gør dig unik. Det er ikke bare tjekket at stikke ud, det kan ligefrem være helt nødvendigt at være sig selv. Vi skal acceptere hinandens forskelligheder og hjælpe hinanden til at blive stolte af vores særheder.

Filmens tema, “stay peculiar” (på dansk: omfavn dine særheder) er blevet et virkeligt populært hashtag på Instagram siden filmens premiere. I mine øjne kan sådan noget være en af vejene til at stoppe mobning og selvhad. Mange bække små. Det budskab vil jeg enormt gerne støtte op om og samtidig anbefale denne film. Du kan også selv bakke op om budskabet ved at bruge hashtagget #staypeculiar på Instagram.

Du kan se traileren til filmen her:

Filmens målgruppe er unge fra 13 til 25 år, men selvom jeg ikke heeelt hører til den gruppe, var jeg ret godt underholdt hele filmen igennem og syntes faktisk den var lidt uhyggelig nogen gange. Du kan købe billetter her!

Stay peculiar

Dette er et sponsoreret indlæg.

   

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Helsedoktoren slår til igen! - Sådan booster du din smoothie!