"oste" madbrød - veganske, melfri og glutenfrie

De otte lækreste buksedragter fra Asos.

Som jeg snart har nævnt et par gange, er jeg fuldstændig vild med buksedragter. Og selvom jeg køber de fleste af mine på vintage markeder i London, (som jeg også skriver og linker til her) er jeg virkelig fristet til at gå amok hos Asos. Jeg synes virkelig de har nogle pæne fortiden. Især er jeg fuldstændig vild med dem i velour, og den grønne (nummer 6 i min kollage) er uden tvivl min favorit. Wow! jumpsuits 1) Denim Workwear Jumpsuit 2) Wrap Jumpsuit 3) Velvet Wrap Front Jumpsuit 4) Monki Metallic Velvet Jumpsuit 5) Cami Jumpsuit 6) Pyjama Style Velvet Jumpsuit 7) Velvet Sleeveless Jumpsuit 8) Jersey Sweat Jumpsuit

Dette indlæg indeholder reklame i form af affeliate links.

Jeg håber du får en rigtig dejlig Søndag!

Follow me on InstagramFacebookTwitterBloglovin or Snapchat under miajexen!

   

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"oste" madbrød - veganske, melfri og glutenfrie