Vind 2 billetter til Copenhagen Yogafestival !

Astrid Och Aporna – Københavns første veganske madmarked.

IMG_8327 IMG_8380

Jeg cyklede idag tilfældigvis forbi Astrid Och Aporna – et vegansk dagligvaremarked på Christian Winthers Vej 2, 1860 Frederiksberg. Det er lige sådan et lille “supermarked” jeg har ledt efter længe. Stedet er drevet af to veninder, Bess og Sisse, som ønsker at stedet skal være for alle. De elsker at hjælpe folk igang, som ønsker at prøve at spise vegetarisk/vegansk, men som synes det er uoverskueligt at slippe kødet. Derfor er der også rigtig mange gode alternativer til kød i kølediskene. Ud over det har de lavet det fineste indkøbssystem, med farvede prikker, som gør det let og overskueligt at overse, hvilke vare der er sukkerfri, glutenfri, sojafri osv… Noget af det som bare gør mit indkøb meget meget nemmere… ikke noget med at stå og læse bag på varerne i timevis.

De har også en skøn lille delikatesse afdeling, hvor man blandt andet kan købe salater og lækre drikke, som man kan nyde udenfor! Jeg fik mig en frisk salat med veggiedeller, og en lækker birkesaft! Birkesaft, som jo smager ufatteligt godt, og så er det søde fra birketræerne enda sundt for tænderne!

Astrid Och Aporne er egentlig et svensk, vegansk brand, som Bess’s bror blandt andet har været med til at starte op. Navnet er opkaldt efter Astrid Lindgren, som var enormt glad for dyr. Der er allerede et hav af varianter på hylderne og endnu flere på vej.

Astrid Och Aporna er helt klart et af mine nye stamsteder!

Dette er ikke et sponsoreret indlæg!

AstridochapornaIMG_8357

   

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind 2 billetter til Copenhagen Yogafestival !