Teen, der (måske) kan udrette colits-crohn mirakler  

5 lækre veganske spisesteder i København

Som de fleste nok har opdaget, eksperimenterer jeg en del med vegansk mad i øjeblikket. Både når jeg selv kokkererer herhjemme og når jeg skal ud og spise. Der er poppet en del veganske alternativer op det sidste års tid, hvilket er helt perfekt for dem af os, der ikke kan spise hvad som helst.

Det er simpelthen så fedt at kunne tage ud og spise et sted, hvor man ikke behøver at frygte mavekramper bagefter – eller have sine egne snacks med i tasken for at blive mæt! 

Jeg har samlet 5 steder der kan få alle veganere – ja faktisk bare alle – til at klappe i hænderne.

 

Jeg har besøgt Astrid och Apornas madmarked og deli på Frederiksberg og kan virkelig anbefale det, nøj de har mange lækre ting! Jeg har stadig ikke haft tid til at prøve deres spiseri på Jægersborggade hvor de har “feel good fast food”, men kan ikke forestille mig andet end at det er fantastisk.

Pølle(Jeg eeelsker hotdogs, foto fra Astrid och Apornas side)

  • 42Raw, Kbh K, Frederiksberg og Hellerup  

En gammel kending efterhånden. 42Raw var de første i København, der åbnede et raw-food spisested tilbage i 2009, men deres menukort er ikke blevet mindre lækket med tiden! De ligger flere steder og jeg er vild med alt på menuen.

 

  • Souls, Melchiors Plads, Østerbro

Souls på Østerbro er et af de bedste veganske steder, jeg har prøvet! De serverer alt fra burger og sandwiches til salater og morgenmad og jeg har allerede skrevet begejstret om deres pizza.

Pizza(Pizza fra Souls, foto fra AOK)

 

Vegansk mad er ikke automatisk glutenfri, men på simpleRAW bruger de hverken glutenholdige produkter, mælkeprodukter, konserveringsmidler, tilsætningsstoffer, farvestoffer, gær sukker. ‘Kan de så overhovedet lave noget lækkert’, tænker man – og ja, det kan de i hvert fald! Mine tænder løber i hvert fald i vand, bare jeg ser menukortet.

SONY DSC(Foto fra simpleRAWs hjemmeside)

Botaniq, Frederiksborggade, Indre By

ligger lige ved Nørreport st. og har både varme retter og raw-cheesecake at skylle ned med. Den er i hvert fald på min liste!

   

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Teen, der (måske) kan udrette colits-crohn mirakler